PROSLAVE ROĐENDANA

Proslavi rođendan u najzabavnijem party prostoru u gradu!

U potrazi si za nečim novim, svoje društvo želiš iznenaditi cool proslavom i nezaboravnim iskustvom u novoopremljenoj zoni zabave? Prepusti sve timu Cine&Play-a i uživaj u svom danu!

Proslava rođendana u kinu

Jedna od najtraženijih opcija je i gledanje najdražeg crtanog filma u kinu a poslije toga, torta i igra u igraonici uz sve dodatne pogodnosti u paketu. Oduševite djecu drugačijom proslavom o kojoj će svi sudionici još dugo, dugo pričati!

Proslave rođendana u igraonici kombinirajte s drugim događanjima i eventima u kino dvorani , u našoj ili vlastitoj organizaciji jer bezbrižni roditelji i sretna djeca naša su misija!

Twister Fun Park

Twister Fun park rođendanski party-i za mališane od 1-12 godine popularni su diljem Hrvatske, najzabavniji animatori i vrhunski opremljen prostor garantiraju top zabavu.

Očekuju te čak dvije super opremljene tematske rođendaonice s disco kuglom, svjetlosnim efektima- laserima, karaokama, TV-om i cool ozvučenjem.

Osim nezaboravne zabave, u rođendanske pakete uključene su dekoracije, torta, digitalne pozivnice, posebne igre, najbolji animatori i još puno toga. Provjerite koje sve tematske rođendane imamo u ponudi i priuštite klincima čarobnu proslavu s trenutno najpopularnijim likovima iz svijeta mašte i našim maskotama!

Pošalji upit