Multimedijalna dvorana

Mjesto zabave kroz najraznolikije programe i najnovije tehnologije!

Dok na repertoaru multimedijalne dvorane nije kino predstava, prostor je osmišljen kao zona interesa za sve uzraste. Uz odmah dostupne digitalne i projektorske igre, Play Station konzole, možete se zabaviti ili čak sami organizirati predstave, plesne nastupe, stand-up nastupe, razne promocije, mini koncerte i ostala događanja po vašoj potrebi i mjeri! Tu su, uvijek vam na usluzi, Cine&Play djelatnici i animatori kojima se možete uvijek obratiti za sva pitanja i zahtjeve.

Prednost naše dvorane što je prilagođena upravo vama koji ste u potrazi za dodatnim zanimljivim sadržajem ili samo prostorom u kojem biste sami organizirali svoja događanja, ali su vam svi ostali preveliki ili nedovoljno uređeni i opremljeni.

Dvorana je kapaciteta do 50 osoba te je u potpunosti opremljena digitalnom opremom za modernu prezentaciju vašeg poslovanja. Također, kao dodatni opciju uz dvoranu nalazi se dječja igraonica u koju možete dovesti najmlađe te si osigurati vrijeme za sebe, bilo ono zabavnog ili poslovnog karaktera.

Odabrali kino ili multimedijalnu dvoranu bilo za uživanje u našem programu ili organizaciju vlastitog, vjerujemo da ćete biti iznimno zadovoljni!

Imate li dodatna pitanja ili prijedloge, slobodno nam se obratite!

POŠALJITE UPIT